Archívum - Hírek

Csak győzelem esetén lehet második az Olaj

2010. 04. 10.

Januárban, egy másodperccel a vége előtt dobott Váradi triplával nyerte meg a meccset az Olaj.
     Január elején, két jó passzban lévő együttes és természetesen telt háznyi, tomboló közönség várta a feldobást a piros-fekete csapatok rangadóján. Az utolsó két perc töménytelen izgalmat hozott, kimaradtak a büntetők, csak Barro tudott mezőnygólt dobni. Tizenkilenc másodperccel a vége előtt Scott a kettőből csak egyik büntetőjét dobta be, 83-84. Az Olajé volt az utolsó támadás, már-már úgy tűnt, hogy rádobás nélkül fejeződik be az akció, ám egy másodperccel a vége előtt Váradi triplájával az Olaj megnyerte a meccset.

     Póp Péter, a mai mérkőzés előtt a következőképpen vélekedett: - A körmendi játékosok már-már hagyományosan jól dobnak távolról, ezért a legfontosabb feladatunk az lesz, hogy megakadályozzuk őket a hárompontos kosarak szerzésében. Ahhoz, hogy idegenben is győzni tudjunk, a magas posztokon fennálló erőfölényünket kell pontok és lepattanók formájában kamatoztatnunk.      

A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.