Archívum - Hírek

Olaj-ZTE párharc a döntőbe jutásért

2010. 05. 05.

A mai napon megkezdődnek az elődöntők.
Pór Péter: - A pályaelőny mellett a ZTE javára szól, hogy három mérkőzésen letudták a negyeddöntőt, ezáltal több idejük volt pihenni és felkészülni a mi játékunkból. Nekünk erre kevesebb lehetőségünk volt, inkább csak irányadó alapelveket tudtunk megbeszélni. Ellenfelünk kevésbé diktálja a tempót, mint az Albacomp, öt-öt ellen azonban sokkal erősebbek a fehérváriaknál. A párharc kulcspontja, hogy fegyelmezetten játsszunk és csapatként felvegyük a versenyt velük. Ha ez sikerül, egy-egy jó egyéni teljesítmény a javunkra dönthet.

Völgyi Péter: - A Sopron elleni harmadik találkozó után két nap pihenőt kapott a csapat. Természetesen nem bánkódunk, hogy ötmeccsesre nyúlt az Olaj-Albacomp párharc, hiszen így ellenfelünknek kevesebb idő jutott a felkészülésre. Otthonában veszélyes, idegenben azonban kissé sebezhető együttes képét mutatta a Szolnok. Eddig nem volt meg bennük a kiugró teljesítményhez szükséges csapatszellem, mi pedig nem szeretnénk esélyt adni nekik. Ellenfelünk legnagyobb ereje a centersorban, a lepattanó labdák megszerzésében rejlik, ezért fontos, hogy a magas embereink mellett a mezőnyemberek is jó munkát végezzenek a kizárásoknál.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.