Archívum - Hírek

Báder Márton szerint nem lehet leírni a piros-feketéket

2010. 11. 16.

Pór Péter: - Nagy dolog, hogy egyetlen magyar klubként ott lehetünk az európai kupasorozat elitjében. Jelzem nehéz dolgunk lesz a csoportban, hiszen vetélytársaink soraiban NBA-t és az Euroligát megjárt kosarasok is szerepelnek. Közülük első ellenfelünk a Szentpétervár lesz, amely minden szinten egy nagyon erős csapat. Együttesünkről annyit, hogy Báder Marci, bár érzi Salgótarjánban szerzett sérülését, minden bizonnyal tudja vállalni a fellépést. Grebenár Peti sem teljesen egészséges, de nagyon számítunk rá az erőltetett menetben. Öt hét alatt tizenegy találkozót kell majd lejátszanunk, köztük lesznek idegenbeli bajnoki rangadók is. Szeretnénk ezekből minél jobban kijönni - hangsúlyozta a szakember.

Báder Márton: - Óriási dolognak tartom, hogy az Olaj vezetői vállalták a nemzetközi kupaszereplést. Csapatunk pedig a Keravnos ellen bizonyította, hogy nem szabad, és nem is lehet bennünket leírni. Egy biztos, nekünk nyugodtan és tét nélkül kell játszanunk, izguljanak csak ellenfeleink. Úgy tűnik, hogy a Szentpétervár nemcsak a csoport, hanem az egész mezőny egyik legerősebb csapata. Ám a Novgorod és a Gravelines együttesét hazai pályán el tudjuk kapni. Ezekből a győzelmekből további önbizalmat tudnánk meríteni a folytatásra.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.