Archívum - Hírek

Obie Trotter a hét játékosa az Eurochallenge kupában

2010. 11. 25.

     Obie Trotter, a Szolnoki Olaj védője, fantasztikus teljesítményt nyújtott a Nyizsnij Novgorod csapata ellen, ezzel megszerezve a második mérkőzésen a csapat első győzelmét az "A" csoportban. A 24 éves védő leginkább a 3 pontos vonal mögül volt eredményes mellyel feladta az orosz ellenfeleknek a leckét. 14 próbálkozásból 8-szor volt eredményes távolról, de a 35 pontos játékához hozzá tartozik még 6 lepattanó, 4 assist és 2 labdaszerzés is. Ha mindez nem lenne elég, a 186 cm magas bedobó egy blokkot is magáénak tudhat amely ugyancsak a kiemelkedő teljesítményét tanúsítja.

     Ugyanakkor ott volt mikor kellett, 10 pontot dobott az utolsó negyedben és bebiztosította a győzelmet 2 büntetővel az utolsó percben. Az általa megszerezett 37-es eredményességi mutatóval (EFF) kivívta magának az EuroChallenge - Player of the Week (A hét játékosa) címet, jóval maga mögött hagyva Petar Popovic-ot és Mohamed Abukar-t, akik holtversenyben második helyen végeztek 30-as eredményességi mutatóval (EFF).
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.