Archívum - Hírek

Kupameccs Egerben

2011. 01. 24.

Először lép pályára a Magyar Kupa idei kiírásában az Olaj KK, amelynek ellenfele az NBI/B-s EKF-Eger-HÉSZ SE lesz.
     Csapatunk decemberi évzáróján dr. Nyerges Zsolt klubelnök azt mondta, hogy a bajnokság mellett a Magyar Kupában is a döntőbe várja a csapatot. Azt is hozzátette: akkor lenne igazán boldog, ha meg is nyernénk mindkettőt.

     A bajnokságban ugyebár az Olaj vezeti a tabellát, a kupában pedig kedden este fél hétkor kezdi meg szereplését az EKF-Eger-Hész SE Leányka úti csarnokában. A továbbjutás ezen az egy mérkőzésen dől majd el. Az egriek az NBI/B Keleti csoportjában szerepelnek, ahol 9 győzelemmel és 4 vereséggel az ötödik helyen tanyáznak. A legutóbbi fordulóban az újonc Cegléd otthonában léptek pályára, ahol 93-89-es vereséget szenvedtek a mieink két ifjú tehetségét, Szabó Pétert és Nagy Balázst soraiban tudó házigazdáktól. Közülük előbbi szenzációs teljesítménnyel (38/9 pont, 10 gólpassz) vette ki a részét a győzelemből.

     - Természetesen az elmúlt meccseken szerepelt csapattal utazunk Egerbe - kezdte Pór Péter, az Olaj szakmai igazgatója. - Mindegyik kosarasunknak igyekszem majd lehetőséget adni a fellépésre. Egerben sokan szeretik a kosárlabdát, szeretnénk egy jó kosármeccset játszani, s ezzel tovább népszerűsíteni a sportágat a hevesi fővárosban.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.