Archívum - Hírek

Szolnoki résztvevők az All-Star gálán

2011. 02. 16.

A szurkolók szavazatai alapján összeállt a hazánkban játszó légiósok csapata, amely szombaton 17 órától megmérkőzik a magyar férfiválogatottal az All Star-kosárgálán, amit a budapesti Sportmax-Hegyvidék csarnokban rendeznek meg.
     Az együttesbe az Olaj légiósai közül Obie Trotter, Ivory Clark, valamint edzőként Pór Péter kapott meghívást. Az ellenfél a magyar válogatott lesz, melyben várhatóan Báder Márton, Fodor Márton és Horváth Ákos is pályára fog lépni.

     Ezt megelőzve az 1999-ben Eb-döntőn szerepelt magyar válogatott, Dávid Kornél Team néven a Vlade Divac Team nevű csapattal találkozik. Az előbbiek keretébe, az egykori Olaj-játékosok közül Mérész Tamást és Góbi Henriket, míg edzőként Rezák Lászlót hívták meg.

     A Vlade Divac Team keretében ugyancsak találunk szép számmal egykoron Szolnokon szereplő játékosokat, mint Sztojan Ivkovics, Dragan Alekszics, Borisz Maljkovics, Kmézics Zorán, Filipovics Gordan és Bojan Lapov.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.