Archívum - Hírek

Ivory Clark kihagyja a gálát

2011. 02. 19.

Miután Völgyi Péter és Sztojan Ivkovics lemondta a részvételt, Pór Péter mellett Dragan Alekszics irányítja majd a légiósok csapatát.
     Az esemény főmérkőzésén 17 órakor a magyar válogatott találkozik a hazánkban játszó idegenlégiósok együttesével. A külföldiek kezdőötösébe a szurkolók szavazatai alapján két szolnoki játékos, Obie Trotter és Ivory Clark került be, utóbbi azonban sérülés miatt kihagyni kényszerül a gálaeseményt. Clark még szerdán, a Kecskemét elleni Magyar Kupa-negyeddöntő első felvonásán kapott "medvepuszit", ami miatt azóta edzeni sem tudott. Hogy a rásérülés veszélyét kiküszöböljék, az amerikai erőcsatár nem lép pályára a fővárosban.

     Nem Clark lesz az egyetlen, aki hiányozni fog a gáláról, miután a légiósok csapatát irányító edzőhármas tagjai közül Völgyi Péter, majd Sztojan Ivkovics is lemondta a részvételt. Ezért Pór Péter szakmai igazgató mellett másodedzőként Dragan Alekszics irányítja majd Trotteréket - csakúgy, mint az Olaj KK mérkőzésein.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.