Archívum - Hírek

Kedvezményes jegyek a kupadöntőre

2011. 03. 05.

Bár az Olaj csapatát még a Sopron elleni meccs foglalkoztatja, a klub elöljárói már szervezik március 13-14-i kupadöntőt.
     - Nem kevesebb, mint tizenhárom éve irányítjuk kollégáimmal a klubot, szurkolóinknak köszönöm és köszönjük, hogy jóban-rosszban kitartanak mellettünk - kezdte dr. Nyerges Zsolt, az Olaj KK elnöke. - Ezért úgy döntöttünk, hogy a kupadöntő kétnapos programját, mind a négy mérkőzést jelképes áron, mindössze ezer forintért tekinthetik meg a Szolnokon és vonzáskörzetében élő szurkolóink.

     Mint megtudtuk, a szurkolók a jegyeket lakcímkártya bemutatatásával március 9-11. között, munkaidőben a Tiszaligeti Sportcsarnokban lévő Olaj-irodán válthatják meg. Egy fő négy darabot vásárolhat. Bár a bérletek ezúttal nem érvényesek, a bérletesek helyét fenntartják. A vendégdrukkerek klubjaikon keresztül válthatják meg belépőjüket, ők kétezer forintért tekinthetnek meg egy-egy mérkőzést. A helyszínen már csak kétezer forintos belépőt árusítanak, kizárólag a szolnoki szurkolók számára.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.