Archívum - Hírek

A Magyar Kupa Négyes Döntő eseményére szerdán megkezdődik a jegyértékesítés

2011. 03. 08.

     Az elmúlt hétvégén már beharangozott Kosárlabda Magyar Kupa Négyes Döntő eseményére szerdán megkezdődik a jegyértékesítés. A Klubirodára befutó érdeklődések szükségessé tesznek néhány pontosítást.

     A jegyek értékesítésének helye a Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Tiszaligeti Sportcsarnokban található irodája, mely a második emeleten található és a Főbejárattól balra eső lépcsőházon keresztül közelíthető meg.

     Valamennyi bérlettel rendelkező szurkolónknak is meg kell váltania a kedvezményes belépőjegyet és számukra a vasárnapi mérkőzés előtt 16:30-ig tartják fenn a megszokott helyeiket.

     Mind a két napon működik majd ruhatár, kérjük, vegyék azt igénybe, a kényelmetlenségek elkerülése végett.

     A TV-közvetítés, a vendégszurkolók elhelyezése ("A"-szektor Tisza folyó felöli vége, Erkélyek) miatt megváltozik a hazai szurkolók által megszokott "ültetési és megközelítési rend", ezért a Klub vezetése javasolja, hogy a nézők időben érkezzenek ki a mérkőzésre.

     Szeretnénk arról is tájékoztatni az érintetteket, hogy a korábban, a Klub és az MKOSZ kiadott bérletek, igazolványok, sportolói belépők a Magyar Kupa Négyes döntőjére nem érvényesek.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2019. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.