Archívum - Hírek

Bearanyozták az ünnepet

2011. 03. 16.

Szalay Ferenc: - Ez a hét vége a jó kosárlabda jegyében zajlott, jó csapatok sportszerűen küzdöttek egymással. Remek, nemzetközi színvonalú csatákat láthattunk. Igaz, ilyen kiváló hangulatban nem is lehet rosszul játszani. A jó játékhoz és a feladathoz a bírók is felnőttek. A városnak továbbra is nagy értéke az Olaj KK csapata. Az értéket pedig óvni kell! Végül is nem utolsósorban szeretném kiemelni, és megköszönni a klub vezetőinek, dr. Nyerges Zsoltnak, Ökrös Imrének és Tóth Zoltánnak a munkáját.

Báder Márton: - Két nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl. Szlovén és horvát kupagyőzelem után, megvan a magyar kupaaranyam is. Azt gondolom, hogy a győzelem nem szorul magyarázatra, egy nagyon jó Albacompot vertünk, jó taktikával. A sikerben fő szerepük volt szurkolóinknak is, le a kalappal előttük.

Trepák Zoltán: - Hajtós mérkőzést, igazi kupadöntőt játszottunk egy erős állományú Albacomppal szemben. Nagyon örülök csapatunk sikerének. Annyit szeretnék dicsekedni, hogy ez nekem már negyedik kupagyőzelmem, ebből két alkalommal az Olaj játékosaként nyertem aranyérmet. A bajnokságban is a legjobbra törekszünk.

Hanga Ádám: - Ennyi hibával nem lehet kupadöntőt nyerni, pláne nem Szolnokon. Nagy tanulság volt számunkra a kupadöntő. Sokkal többet kell nyújtanunk, és legalább egyszer nyernünk kell majd a Tiszaligetben, ha bajnokok akarunk lenni.

Simon Balázs: - Kifejezetten jó meccset játszottunk a szolnoki csapattal. Bizony kevés hiányozott a győzelmünkhöz. A harmadik negyed végén és a záró játékrészben akár fordíthattunk is volna, ám döntő szituációkban hibáztunk. Nincs vége a párharcnak a bajnoki folytatásban igyekszünk visszavágni a szolnokiaknak.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.