Archívum - Hírek

Rövidre zárnánk a párharcot

2011. 04. 12.

Grebenár Péter ujjsérülés miatt kihagyja a második mérkőzést.
     A férfi kosárlabda-bajnokság rájátszásának szombati nyitányán a Szolnoki Olaj KK magabiztos győzelmet (97-68) aratott a Péccsel szemben. Az egyik fél harmadik sikeréig tartó negyeddöntő második felvonását kedden 18 órakor játsszák a baranyai megyeszékhelyen. Ha az alapszakaszgyőztes piros-feketék idegenben is győzni tudnak, akár már a pénteki harmadik találkozón rövidre zárhatják a legjobb négy közé jutásért zajló párharcot. Ellenkező esetben a felek újabb három nap múlva döntetlen állásról folytathatják a küzdelmet. Utóbbi eshetőséget mindenképpen szeretnék elkerülni a Tiszaligetben, ezért Pór Péter szakmai igazgató videón aprólékosan kielemezte az első mérkőzés történéseit. Különös tekintettel a második negyed hajrájára, amikor egy 14-1-es rohammal jelentősen csökkentettek hátrányukon a pécsiek.

     - A vendégek zónavédekezésre váltottak, amivel szemben esetenként kissé lassan támadtunk - mondta a szolnoki szakvezető. - Ennek ellenére megvoltak a dobóhelyzeteink, csak nem sikerült értékesítenünk azokat. Pozitívum, hogy a védekezésünk végig rendben volt, ami nagy szerepet játszott abban, hogy a szünet után már egyértelműen a mi akaratunk érvényesült - vont mérleget Pór Péter.

     Grebenár Pétert az első meccsen sérülés miatt le kellett cserélni, s már nem is tért vissza a pályára. A center ujja szerencsére nem tört el, de pár napra sínbe került, ezért Pécsett nem kaphat szerepet. A többiek egészségesek, és ismét győzelemre törnek, hogy minél kevesebb izgalom maradjon a harmadik összecsapásra.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.