Archívum - Hírek

Minden kezdődik elölről

2011. 04. 15.

Két mérkőzés után semmi sem dőlt el a férfi kosárlabda-bajnokság negyeddöntőjében, hiszen minden párharc egy-egyre áll.
     A megszokottnál későbbi kezdés oka, hogy a Tiszaligeti Stadionban délután öt órakor indul útjára a futball-labda a MÁV FC - Újpest NB I-es bajnoki mérkőzésen. Egyrészt, a szurkolókat szeretné mindkét klub maximálisan kiszolgálni, másrészt a rendőrség sem vállalta, hogy mindkét helyszínen egyidőben biztosítsa a rendet. Így nyilván az Olaj tért ki, hiszen a labdarúgó-stadionban még nincs villanyvilágítás.

     A keddi, pécsi folytatásban hiába vezetett már 13 ponttal a szolnoki csapat az első félidőben. A pályaválasztó pécsiek elsősorban Muhammad El-Amin és Deák Attila extra dobóteljesítményének köszönhetően megfordították az állást, és végül óriási csatában három ponttal megnyerték a meccset. Az előbbi kosaras az első félidőben 22, míg az utóbbi a másodikban 21 pont szórt a mieink kosarába.

     - Ez még nem lett volna akkora baj - reagált Pór Péter, az Olaj szakmai igazgatója. - Mindemellett még volt 19 eladott labdánk, és 15 támadólepattanót a házigazdák szereztek meg. Ezek együtt már soknak bizonyultak, és nem tudtuk megnyerni a meccset. Szerencsére minden játékosunk harcra kész. Hazai környezetben, fantasztikus közönségünk előtt nyerni akarunk, vissza kell vennünk a vezetést a párharcban - jelezte a szakember.

     A PVSK edzője, Szrecsko Szekulovics a klub honlapján azt közölte, hogy a Tiszaligetben is bravúrra készülnek. - A keddi derbin kicsit alacsonyabb szerkezettel játszottunk, amivel kis rizikót vállaltunk, mert nem lehetett tudni, hogy lepattanók terén hogy jövünk ki belőle, de megérte megpróbálni! Az első és a második meccs eredményéből is kiderült, hogy a rájátszás más műfaj. Szolnokon ismét megpróbáljuk a bravúrt, ígérem, nem adjuk olcsón a bőrünket.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.