Archívum - Hírek

Az első meccslabda

2011. 04. 18.

A számok nyelvén: a negyeddöntő negyedik összecsapásán a Pécsi VSK fogadja a Szolnoki Olaj KK csapatát.
     Az elmúlt héten még csak annyit tudtunk, hogy a bajnoki kosárlabda közvetítető SportKlub televízió hétfőn este az egyik negyeddöntőt adja majd élőben. Szombaton már az is kiderült, hogy sportos csatorna a Pécs-Olaj párharcát választotta. Emiatt megváltozott a kezdési időpont, este hat óra helyett negyed kilenckor dobják fel a játékszert. Ami érdekesség, mind a négy párharcban azok a csapatok az esélyesek, melyek hétfőn este vendégként lépnek pályára. Könnyen elképzelhető, hogy véget érnek a negyeddöntők, de az sem kizárható, hogy szerdai ötödik meccsre halasztják a döntést.

     Egy biztos: az Olaj csapata nagyon szeretne véget vetni a páros csatának. - Bizony, jó lenne már hétfő este befejezni a párharcot - véli Báder Márton, az Olaj csapatkapitánya. - Reméljük, nem fog ki a pécsi gárda még egyszer olyan jó napot, mind a keddi mérkőzésen. Nyilván nekünk is tennünk azért, hogy ne pörögjenek fel vendéglátóink.

     A válogatott center arról is beszélt, hogy nem jelenthet gondot a késő esti kezdés. - Most ez a hivatalos időpont, ekkor kell játszani, és kész. Egyébiránt pénteken is későn este játszottunk, nem jelentett gondot, hiszen az edzéseinket a meccskezdéshez igazítottuk. Sőt, én kifejezetten szeretek a tévés mérkőzéseken szerepelni.

     A pályaválasztó részéről Szrecsko Szekulovics edző amondó, megpróbálnak még egy bravúrt összehozni. - Három kemény csata áll mögöttünk, melyekben kicsit elfáradtunk, de muszáj folytatni. A kulcs ismét Báder és Trotter megállítása lesz, ez az egyik legnehezebb feladat, de ha sikerül, akkor akár ismét nyerhetünk - vélekedett a szakember.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.