Archívum - Hírek

Obie Trotter magyar válogatott lehet

2011. 04. 28.

Trotter hamarosan megkaphatja a magyar állampolgárságot, és kedvező esetben már a nyári, Európa-bajnoki selejtezőkön szerepelhet nemzeti csapatunkban.
     - Az anyakönyvi kivonatomat el kellett küldenem, voltam a budapesti nagykövetségen, aláírtam néhány papírt, ettől kezdve az ügyvédeké a terep. Nagyon szeretnék a magyar válogatottban játszani, de egyelőre folyik a papírmunka, és zajlik a bajnokság, ezért most leginkább az a fontos, hogy bajnokok legyünk. Utána, ha rendben van minden, majd a válogatottra koncentrálok - nyilatkozta a piros-feketék 27 éves játékosa, Obie Trotter.

     Mészáros Lajos szakmai igazgató az Eurochallenge-sorozatban, a Magyar Kupa négyes döntőjében és több bajnoki találkozón is megtekintette a mieinket, s nem tagadja, lenyűgözte az amerikai karmester játéka. - Képzett, gondolkodik, kiválóan irányít, de ha kell, pontokat dob, és ami a legfontosabb, a kritikus szituációkban többnyire jó döntéseket hoz. Azért is jutott eszünkbe, hogy segíthetne, mert remek sportember, családja van, és nem csak a statisztikája érdekli. Szakmailag és emberileg is kiváló, s mivel nagy terveink vannak a nyári Eb-pótselejtezőn, úgy gondoltuk, vele megnőnek az esélyeink. Reményeink szerint a felkészülési időszak elejére lezárul a jogi folyamat, és Obie megkapja a magyar állampolgárságot. Többször beszéltem vele, örömmel csatlakozna a válogatotthoz - így Mészáros Lajos.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.