Archívum - Hírek

Indul a harc az aranyért

2011. 05. 07.

Rezák László: Meg kell őrizni a pályaelőnyt!
     Immár az ötödik bajnoki döntőjét játssza a Szolnoki Olaj kosárlabdacsapata. Ebből kétszer Rezák László edző vezényelte a piros-feketéket. Ki ne tudná: 1991-ben aranyérmes, míg két esztendővel később ezüstérmes lett az általa irányított szolnoki együttes. Ezt követően még hosszú évekig Rezák mester felelt a szakmai munkáért Szolnokon, majd Pakson és Nyíregyházán is dolgozott. Mostanság az Olaj fiataljaival foglalkozik, emellett az országos szövetségben is fontos feladatokat lát el az utánpótlás-nevelés terén.

     Tőle kérdeztük, hogy mit vár a bajnoki döntőtől. - Nem lesz egyszerű történet - kezdte a szakember. - Miután a székesfehérvári hokisok ismét bajnokok lettek, a labdarúgócsapatuk is közel áll az aranyéremhez, nyilván az Albacomp nagyon akar majd bizonyítani. Nem féltem a csapatunkat a döntőben, nagyon fontos lesz, hogy jól rajtoljon, hiszen az első mérkőzésen mindenféleképpen meg kell őrizniük a pályaelőnyüket. Nyilván a szokottnál is nagyobb lesz rajtuk a nyomás, de ez sem lehet gond, mert az együttes mind fizikailag, mind fejben nagyon erős. Még amit látok a mérkőzéseken, hogy nagyon jó a csapatszellem, a remek kezdőötös mögött van egy nagyon erős cseresor, melyre mindig számíthat Pór Péter. És akkor még nem beszéltem a közönségről, a csapat hatodik emberéről. A mi időnkben is úgy volt, hogy mindig nagyon sokat segítettek a szurkolók. Az Olajnak reális esélye van a bajnoki címre, meg is fogja azt szerezni. Az, hogy hány mérkőzésen át tart a finálé nem tudom, de csak a végső győzelem a lényeg. - nyilatkozta Rezák László.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.