Archívum - Hírek

Kapaszkodni az utolsó szalmaszálba

2011. 05. 12.

A hatból már csak négy eredmény lehetséges az Olaj-Albacomp bajnoki döntőben.
     Az biztos, hogy az Alba még nyerhet három nullára, illetve három egyre és kettőre is. Ellenben az Olaj már csak 3:2-re nyerheti a párharcot. Mindehhez azonban óriási pálfordulásra lenne szükségük a piros-feketéknek.

     Az idei évadban negyvennyolc tétmeccsükből harmincnyolcat nyertek meg Báder Marciék. A Magyar Kupában nem találtak legyőzőre. Az EuroChallenge nevű kupában csupán háromszor veszítettek. A sorozatban többek között verték a későbbi negyeddöntős francia Gravelines és az elődöntős orosz Szentpétervár csapatát. A honi bajnokság alapszakaszában mindössze négy, a rájátszás negyed- és elődöntőjében pedig egy vereség érte a csapatot. A fináléban viszont nem találja önmagát Pór Péter együttese. Fő fegyverük mindig is a védekezés volt, az Albacomp elleni kupadöntőben és két alapszakaszbeli meccsen átlagban 71 pontot kaptak Simonéktól. Erre a döntő első találkozóján 87, míg a másodikon 88 ponttal terhelték meg az Olaj kosarát. A támadójátékról pedig mindent elmond a 68 pontos átlag.

     Vajon mi lehet a baj? Lehet, hogy a szimpatizánsok egyértelmű esélyesként tekintettek a csapatunkra, holott az Albacomp is hasonló játékerőt képvisel. Agyonnyomta a fiúkat a tét, az arany súlya? Nem tudjuk, az viszont tény, hogy 0:2 az állás.

     Most aztán lehet kapaszkodni. Méghozzá az utolsó szalmaszálba.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.