Archívum - Hírek

Adott még egy esélyt magának a kosárdöntőben az Olaj gárdája

2011. 05. 15.

A számok nyelvén a döntő harmadik meccsét megnyerte az Olaj kosárcsapata, de az Albacomp vezet kettő egyre a párharcban.
     A finálé negyedik felvonását, az idei évadban hazai környezetben még veretlen Albacomp, székesfehérvári otthonában rendezik majd hétfőn este negyed kilenckor.

     Visszatérve a csata péntek esti állomására bizony voltak a találkozónak olyan periódusai, mikor a bajnoki arany karnyújtásnyira került a fehérváriaktól. Az Olaj azonban nem hagyta magát és hétpontos hátrányból is visszajött. Sőt a második félidőben már rendre Horváthék vezettek, az Alba azonban ott loholt a nyomukban. Már ekkor is úgy tűnt, hogy a kék-fehér gárda korántsem olyan friss és magabiztos, mint az elmúlt két mérkőzésen. A piros-feketéknek jobb volt a hajrájuk, a döntő pillanatokban sem remegett meg a kezük, 76-66-os győzelmükkel szépítettek a finálé állásán.

     - Nagyon kemény csata volt, ezúttal inkább a küzdelem dominált - kezdte Pór Péter, az Olaj szakmai igazgatója. - Pozitívum, hogy nem voltak akkora rövidzárlatok a játékunkban, mint az előző két mérkőzésen. Jobban is védekeztünk, vetélytársunk nehezen birkózott meg a zónánkkal, 70 pont alá szorítottuk őket. Több lepattanót szereztünk, és nem utolsósorban az eladott labdáink számát csökkentettük. Ha ezen mutatókban tovább javulunk, akkor nyerhetünk fehérváron is.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.