Archívum - Hírek

Kyle Wilson az első légiós

2011. 06. 24.

A 27 éves amerikai magasbedobó a ZTE tavalyi bajnokcsapatából ismert.
     További egy évig a szakmai stáb tagja marad Dragan Alekszics, aki a felnőttek mellett az U 23-as csapat munkájában is részt vesz. Az élő szerződéssel rendelkező kosarasok (Báder Márton, Fodor Márton, Horváth Ákos és Trepák Zoltán) mellett a napokban honosított Trotter Obie is marad a piros-feketék soraiban, az irányítóval a korábbi híreknek megfelelően újabb egy évre megállapodtak a klub elöljárói.

     Bejelentették egy új játékos szerződtetését is: az amerikai magasbedobó, Kyle Wilson az Olaj jövő évi légiós különítményének első tagja. A 27 éves kosaras a ZTE tavalyi bajnokcsapatából ismert. Wilson a 2010/2011-es évadot is zalai színekben kezdte meg, a klub anyagi problémái miatt azonban szezon közben távozni kényszerült. Eztán az izraeli másodosztályban szereplő Elitzur Yavne gárdájában szerepelt, ahol 12 mérkőzésen 19,5 pontot és 7 lepattanót átlagolt. A megállapodás szerint augusztus 15-én érkezik Szolnokra.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.