Archívum - Hírek

Vesztergom Zsolt visszatér Sopronba

2011. 07. 21.

Az Olajtól távozó kosaras több élvonalbeli ajánlat közül választhatott, s végül nevelőegyesülete mellett döntött.
     A következő évadban Sopronban folytatja pályafutását az Olaj gárdájától távozó Vesztergom Zsolt. A 24 éves hátvéd-bedobó 2009-ben a hűség városából érkezett a Tiszaligetbe, ahol nemrég magyar bajnok és kupagyőztes csapat tagja lehetett. Két év után azonban elváltak a szolnoki klub és a lelkes, szimpatikus játékos útjai. Vesztergom Zsolt elmondása szerint több élvonalbeli ajánlat közül választhatott, s végül nevelőegyesülete mellett döntött.

     A soproni csapatnál egyelőre lassan körvonalazódik a jövő évi játékoskeret. Pojbics Szabolcs a klubvezetésben vállalt szerepet, Darian Townes Körmendre, míg Szabó Zsolt a Falcóhoz szerződött, s távozik a másik meghatározó magyar játékos, Molnár András is. Mostanság annyi biztos, hogy Meszlényi Róbert megüresedett helyét Horváth Imre foglalja el a kispadon. Az új edzőnek új csapatot kell építenie Sopronban, ami azért sem lesz könnyű, mert a hírek szerint anyagi gondokkal is küzd az SKC.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.