Archívum - Hírek

Fontos tudnivalók a pótselejtezők előtt

2011. 08. 04.

A finnek és a portugálok elleni meccsekre megszépül a tiszaligeti aréna.
     Mint arról már korábban beszámoltunk, rendkívül fontos Európa-bajnoki pótselejtezők előtt áll a magyar férfi kosárlabda-válogatott. Ha hat szolnoki játékossal felálló nemzeti együttesünk sikerrel veszi az augusztus 9. és 21. közötti, Portugália és Finnország elleni összecsapásokat, tizenkét éves szünet után szerepelhet ismét a kontinenstornán. A küldetés nem lehetetlen, hiszen a három érintett csapat közül kettő kijut a hónap utolsó napján kezdődő litvániai Eb-re. A sorozat mindkét hazai mérkőzését Szolnokon vívják legjobbjaink: augusztus 12-én a finneket, majd 18-án a portugálokat egyaránt a Tiszaligeti Sportcsarnokban fogadják.

     A kedd óta a megyeszékhelyen gyakorló magyar csapat mellett a rendezés feladatát magára vállaló Olaj KK és Szolnoki Sportcentrum is javában készül a találkozókra. A napokban új, 20 fős sajtópáholyt és 10 fős technikai szektort alakítottak ki a csarnokban. A Tisza felőli oldalon lévő kis eredményjelzőt a pótselejtezők idejére multifunkcionális táblára cserélik, s hamarosan a hangosítás átalakítására és más korszerűsítésekre is sor kerül.

     Ahogy a szurkolók már megszokhatták, a válogatott mérkőzéseire ezúttal is ingyenes lesz a belépés. Ennek következtében az Olaj-bérletek nem érvényesek, és a bérletesek helyét sem tartják fenn. A nemzetközi meccseken fennálló szabály miatt egyes szektorokban korlátozások várhatók. A szolnoki mérkőzéseken karszalagos beléptetés lesz, az aréna kapui a 19 órai kezdés előtt egy órával nyílnak.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.