Archívum - Hírek

Változások a beléptetéssel kapcsolatban

2011. 08. 18.

     A portugálok elleni találkozó a hagyományokhoz híven ingyenes lesz, de a múlt hét pénteki válogatott mérkőzéshez képest néhány változás történik a csütörtöki összecsapás beléptetési rendszerében. A beengedhető nézők számát továbbra is a csarnok 2000 fős befogadó képessége szabja meg. E létszám elérése esetén a bejáratokat újra lezárják.

     A beléptetés ismét 18 órakor kezdődik, de a karszalaggal való visszaélések miatt a csarnokot kezdés előtt elhagyó nézők kezéről eltávolítják a szalagot, s a már szalaggal érkezők esetében ellenőrzik annak épségét. A bejáratok kulturáltabb megközelíthetősége érdekében az ajtókhoz sorterelő kordonok között juhatnak el a szurkolók. A mérkőzésről esetlegesen lemaradó nézők a főbejáratnál elhelyezett televíziókon követhetik nyomon a Sport TV közvetítését. A Tisza felőli oldalon egy területet lerekesztenek, így a két vészkijárat a jobb szellőzés érdekében nyitva tartható.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.