Archívum - Hírek

Kolozsvári torna, harmadik nap: első hely veretlenül

2011. 09. 11.

Obie Trottert és Báder Mártont a torna All Star-csapatába is beválasztották.
     A kolozsvári nemzetközi felkészülési torna vasárnapi zárónapján a helyszínen egyidejűleg zajló röplabdakupa miatt több mint fél órát csúszott, s csak nemrég ért véget az Olaj-CSM Oradea mérkőzés. A tornagyőzelmet jelentő, 81-66-os (25-15, 16-14, 13-20, 27-17) szolnoki sikerrel zárult találkozón Trotter 27/9, C. Jones 26/12, Nikolov 1, Grebenár, Báder 10, csereként Trepák 12/12, Soós 5/3, Szögi, Lakosa felállásban lépett pályára a magyar bajnok.

     A mieink magabiztos győzelmet a arattak a három rivális közül a legszerényebb játékerőt képviselő nagyváradiak ellen. A három meccsen mutatott összteljesítmény alapján Obie Trottert és Báder Mártont beválasztották a torna All Star-csapatába. Pór Péter szakmai igazgató az eredményhirdetés után elmondta, hogy elsősorban védekezésben látott jó momentumokat együttesétől, s bár támadásban még voltak - többnyire az összeszokatlanságból adódó - hibák, összességében mindenki megoldotta a feladatát.

     Az Olaj-tábornak nem kell sokáig várnia, hogy hazai környezetben láthassa "új" csapatát: a piros-feketék a tervek szerint csütörtökön a Debrecent látják vendégül egy edzőmérkőzés keretéig, a találkozó pontos időpontjáról még egyeztetnek a felek.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.