Archívum - Hírek

Szerb próbajátékos a Tiszaligetben

2011. 09. 14.

A 27 éves, 200 cm magas Marko Djeraszimovics hátvéd és bedobó poszton mozog otthonosan.
     A sikeres kolozsvári tornát követően első hazai felkészülési mérkőzését vívja a Szolnoki Olaj kosárlabdacsapata, amely csütörtökön 18 órakor a Debrecent fogadja a Tiszaligeti Sportcsarnokban. A piros-feketék kerete továbbra is foghíjas, hiszen a napokban eldőlt, hogy Kyle Wilson után a próbajátékon lévő, szintén amerikai Cameron Jones sem kap szerződést a klubnál. Mindemellett Horváth Ákos térdfájás, Fodor Márton pedig combizomsérülés miatt nem bevethető.

     A csütörtöki mérkőzésen újabb próbajátékos adhat számot tudásáról Pór Péter szakmai igazgatónak. A 27 éves, 200 cm magas Marko Djeraszimovics hátvéd és bedobó poszton mozog otthonosan. A szerb játékos Kragujevacon kezdett kosarazni, pályafutása során megfordult a belgrádi FMP Zseleznik és a bolgár Lukoil Akademik Szófia csapatában, a legutóbbi szezont pedig a bosnyák bajnokságban ezüstérmes BC Igokea soraiban töltötte. A legerősebb délszláv együtteseket tömörítő Adria Ligában 18 meccsen kapott szerepet, melyeken átlagosan 13,5 játékperc alatt 3,8 pontot szerzett, s hasonló mutatókat tudhatott magáénak a bosnyák élvonalban is.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.