Archívum - Hírek

Tovább tesztelik Djeraszimovicsot

2011. 09. 16.

A próbajátékon lévő szerb hátvéd-bedobó a jövő heti, csehországi túrán bizonyíthat.
     A FIBA Eurochallenge október eleji selejtezőjére, illetve a honi bajnokság pár nappal később esedékes rajtjára készülő Szolnoki Olaj KK csütörtökön, a Debrecen elleni edzőmérkőzésen (99-64) mutatkozott be hazai közönség előtt. A találkozón először öltötte magára a piros-feketék szerelését a mezőnyposztokon bevethető Marko Djeraszimovics. A próbajátékon lévő, 27 éves szerb kosaras láthatóan igyekezett, ám többet kell mutatnia ahhoz, hogy meggyőzze a szakvezetést. Erre lesz is lehetősége: Pór Péter szakmai igazgatótól megtudtuk, a jövő hét végéig tovább tesztelik a légióst. - Képzett játékos, aki a szerkezetünkbe is jól illeszkedik. Az elmúlt időszakban azonban nem csapattal, hanem jobbára egyénileg készült, ezért még idő kell, hogy felvegye a ritmust - indokolta a döntést a szakember.

     Djeraszimovics újabb három meccsen bizonyíthat, kedden ugyanis csehországi túrára indul az Olaj. Ennek keretében szerdán (18 óra) az ottani bajnokságban legutóbb ezüstérmes Prostejovval, majd csütörtökön (17 óra) és pénteken (16 óra) a bronzérmes Pardubicével mérkőznek. Egyelőre kérdéses a sérült Horváth Ákos és Fodor Márton utazása, míg egy külföldi magasbedobót továbbra is keresnek a klubnál.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.