Archívum - Hírek

Nem sikerült a visszavágás

2011. 09. 23.

A csehországi túra pénteki zárónapján az Olaj másodszor is megmérkőzött a házigazda Pardubice gárdájával.
     A könyökét fájlaló Soós Gábort nélkülöző piros-feketéknek nem sikerült visszavágniuk a csütörtöki hétpontos (78-85) vereségért.

BK JIP Pardubice - Szolnoki Olaj KK 78-68 (20-14, 23-16, 21-23, 14-15)

OLAJ: Trotter 15, Fodor M. 13/9, Nikolov 10/3, Grebenár 6, Báder 9.
Csere: Trepák 7, Djeraszimovics 7, Gaál, Szögi 1, Nagy B. Szakmai igazgató: Pór Péter. Edző Dragan Alekszics.

     Három nap alatt játszott harmadik meccsét kissé fásultan kezdte a magyar bajnok, a cseh bronzérmes ezt kihasználva a második negyed közepére állandósította 10-12 pontos vezetését. A mieink innentől futni kényszerültek az eredmény után, s bár többször 8 pontra csökkentették hátrányukat, ennél közelebb nem jutottak vetélytársukhoz.

     Az Olaj jobban védekezett a csütörtökön látottnál, a távoli dobások azonban a sok tiszta helyzet ellenére lényegesen gyengébben mentek. A harmadik játékrész közepén Grebenár Péter térddel ütközött ellenfelével, melyet követően le kellett cserélni, s - a nagyobb bajt elkerülendő - már nem folytatta a játékot.

     Pór Péter szakmai igazgató a találkozó után elmondta, hogy a próbajátékon lévő Marko Djeraszimovics a csehországi három nap alatt közepes teljesítményt nyújtott, a szerb hátvéd-bedobó sorsáról a hazaérkezést követően döntenek.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.