Archívum - Hírek

A bosnyák Mujo Tuljkovic-csal egyéves szerződést kötött a klub

2011. 09. 27.

A szerb Marko Djeraszimovics próbajátékát ugyancsak meghosszabbították.
Kialakult a Szolnoki Olaj KK FIBA EuroChallenge selejtezőre készülő csapatának kerete. A szerb Marko Derasimovic a Szuperkupán és a két kupamérkőzésen kap további bizonyítási lehetőséget, míg a bosnyák Mujo Tuljkovic-csal egyéves szerződést kötött a klub.

     Hétfő óta a Tiszaligetben készül Mujo Tuljkovic. A 32 éves, 203 centis bosnyák magasbedobó a Bosna Sarajevóban nevelkedett, pályafutása során megfordult a Sloboda Dita Tuzla, a horvát Istra Pula és a szlovén Helios Domzale csapataiban, majd több évadon keresztül a lengyel élvonalban szerepelt. Ezek közül 2008/2009-es szezon volt számára a legeredményesebb, amikor a Polpharma Pakmet Starogard színeiben 32 mérkőzésen 13,4 pontot, 5,2 lepattanót és 1,4 gólpasszt átlagolt. Idén januártól a szintén lengyel első osztályú PBG Basket Poznan alkalmazottja volt, amelyben 13 meccsen átlagosan 6 pontot, 3,2 lepattanót és 1,2 gólpasszt tudott felmutatni. Tuljkovic 2002-ben bemutatkozott hazája válogatottjában, amelynek tagjaként a 2005-ös Európa-bajnokságon is részt vett.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.