Archívum - Hírek

Nyilatkozatok a Szuperkupa-mérkőzés után

2011. 09. 29.

Pór Péter szerint a mérkőzés jól szolgálta a felkészülést, míg Horváth Ákos úgy véli, a második félidőben feljavuló dobószázalék és a több jó egyéni teljesítmény döntött.
     Idei harmadik trófeáját is megnyerte a Szolnoki Olaj KK, miután a szerda esti Szuperkupa-mérkőzésen 69-59-re győzött az Albacomp ellen. Két félkész együttes összecsapásán az első húsz percben szép játékot nem, rossz dobásokat és bosszantó hibákat annál többet láthatott a közönség. A meccs második felében aztán fokozatosan riválisuk fölé kerekedtek a piros-feketék, így a végén a mieink kapitánya, Báder Márton emelhette a magasba a serleget. Lássuk, hogy látták a történteket az érintettek!

     Pór Péter, az Olaj szakmai igazgatója: - A mérkőzés nagyon jól szolgálta a felkészülésünket a Eurochallenge selejtezője előtt. Örülök, hogy a második félidőben javuló játékkal felülmúltuk az Albacompot. Köszönjük szurkolóinknak, hogy ilyen sokan elkísérték és biztatták csapatunkat Budapesten.

     Dzunics Braniszlav, az Albacomp vezetőedzője: - Az első félidőben sikerült megvalósítanunk, amit elterveztünk, működött a rotációnk, és voltak gyors indításos kosaraink. A meccs második felében jobban érződött rajtunk a felkészülés okozta fáradtság, Trotter és Báder kettő kettő elleni játékait nem tudtuk hatékonyan védeni, ez okozta a vereségünket.

     Horváth Ákos, az Olaj térdsérülés miatt hiányzó bedobója: - Nagyon lassan indult be a játék, amiben benne volt, hogy mindkét csapat sokat dolgozott a felkészülés során, s mindkét oldalon van új ember, akit még be kell építeni. A második félidőben feljavult a dobószázalékunk, és több jó egyéni teljesítményünk is volt, ennek köszönhetően örülhettünk a végén. Még nem tudom pontosan, mikor játszhatok újra, pár napja kaptam egy injekciót, és az orvosi stáb utasításai szerint készülök a visszatérésre. Mostanság biciklizek, úszom, már óvatos kosárlabdás mozgásokat is végezhetek, s remélem, minél hamarabb a pályán lehetek.

     Keller Ákos, az Albacomp centere: - Elég egyértelműen látszott, hogy nem álltunk még össze. Ez persze a Szolnokra is igaz. Az elején jól játszottunk, ám amikor az Olaj elhúzott tíz ponttal, gyakorlatilag eldőlt a meccs, mert nem volt bennünk elég erő a felzárkózáshoz.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.