Archívum - Hírek

Csúszik az első két forduló

2011. 10. 03.

A péntekre tervezett Olaj-Jászberény bajnoki mérkőzést várhatóan október 18-án, a második fordulóban október 16-ra kiírt Debrecen-Olaj találkozót későbbi időpontban rendezik meg.
     A péntekre tervezett Olaj-Jászberény bajnoki mérkőzést várhatóan október 18-án, a második fordulóban október 16-ra kiírt Debrecen-Olaj találkozót későbbi időpontban rendezik meg.

     Nagy meccs vár az Olaj KK csapatára, kedden este hét órakor a finn Pyrintö Tampere vendége lesz az EuroChallenge elnevezésű nemzetközi kupasorozat selejtezőjének első fordulójában. Mindkét csapat győzelemmel nyitotta az évadot: az Olaj a Szuperkupa döntőjében az Albacomp (69-59), míg a Tampere bajnokin a Korihait legénységét verte (101-86).

     A vendéglátóknál az amerikai bedobó, Kenneth Lowe sérülése okozott riadalmat a hetekben, pótlására honfitársát, Brant Bailey-t szerződtették. Mellette további két amerikai kosaras, az Albacompból ismert Damon Williams és Antwine Williams alkotja a Pyrintö légiós kontingensét. Leginkább rajtuk áll vagy bukik csapatuk játéka. Az Olajnál a térdsérüléssel bajlódó Horváth Ákos nem szerepelhet az odavágón, a többiek harcra készek.

     - Jól érzem magam a csapatban, kiváló a hangulat - kezdte a játékos. - Mivel két külföldi kosarasunk a véghajrában érkezett, ezért nem álltunk még össze teljesen. Ennek ellenére tovább akarunk jutni a kupában, győzni megyünk Tamperébe.

     Az Olaj hétfőn a mérkőzés időpontjában, 19 órakor tréningezik a kupaderbi színhelyén, sőt kedden délelőtt még egy dobóedzést is vezényel a fiúknak Pór Péter szakmai igazgató. A szakember azt is elmondta, hogy a hazaérkezés szoros menetrendje miatt elhalasztják a pénteki Olaj-Jászberény bajnoki derbit, amit - miután a berényi klub rendkívül sportszerű módon belement a változásba - várhatóan október 18-án (kedden) 19 órakor pótolnak. A második fordulóban az október 16-ra kiírt Debrecen-Olaj találkozót a hazaiak kérésére későbbi időpontban rendezik meg.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.