Archívum - Hírek

Djeraszimovics megy, Mills jön

2011. 10. 12.

A szolnoki klub egyéves szerződést kötött Julien Ross Mills-szel.
     A Szolnoki Olaj KK vezetői és Marko Djeraszimovics a játékos szerződésében foglaltaknak megfelelően a nemzetközi kupamérkőzések után közösen értékelték a próbajáték időtartamát. Ennek eredményeképpen a felek úgy határoztak, elválnak útjaik, a szerb kosaras már haza is utazott.

     Pótlása céljából a szolnoki klub egyéves szerződést kötött Julien Ross Mills-szel. Az 26 éves, 193 cm magas amerikai hátvéd a 2007/2008-as bajnokságban játszott már hazánkban, amikor a Dombóvár színeiben 23 mérkőzésen átlagban 23,2 pontot, 7,2 lepattanót és 2,3 gólpasszt ért el. A "Skip" becenevű kosaras cseppet sem mellesleg a bajnoki alapszakasz legjobb dobójának bizonyult.

     A tolnai kisvárosból a lengyel élvonalbeli SKK Kotwica Kolobrzeg csapatához vezetett az útja, amellyel kupagyőztes lett, egy évaddal később pedig az ausztrál Cairns Taipans soraiban pattogtatott. Az elmúlt szezonban a holland bajnokságban bronzérmes Eiffel Towers Den Boschban játszott, ahol márciusi távozásáig 29 meccsen átlagosan 14,9 pontot, 6,8 lepattanatót és 2,7 asszisztot tudott felmutatni. Mills a tervek szerint már szerdán megérkezik a Tiszaligetbe, s ha a játékengedélye is rendben lesz, már a jövő keddi, Jászberény elleni bajnoki találkozón bemutatkozhat.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.