Archívum - Hírek

Julien Mills debütál piros-feketébenb

2011. 10. 21.

Az a furcsa helyzet állt elő, hogy az első után a harmadik fordulóval folytatja bajnoki szereplését az Olaj gárdája.
     A második körből elhalasztott Debrecen-Olaj meccset kedden 18 órakor játsszák a cívisvárosban. Addig azonban még túl kell lenniük a piros-feketéknek a pénteki, Kaposvár elleni összecsapáson. Utóbbi nem ígérkezik túl rázósnak, hiszen a szebb napokat is látott szezonbeli mindkét mérkőzésüket simán elvesztették. Az első fordulóban Körmenden 103-68-ra, míg a második körben a Jászberénytől 91-72-re kaptak ki. Különösen az utóbbi vereség volt demoralizáló, hiszen az újonc jászságiaktól hazai pályán szenvedtek vereséget, ezzel máris lépéshátrányba kerültek a kiesés elkerüléséért folytatott harcban.

     - Két vereséggel rajtoltak a kaposváriak, de nem szabad őket lebecsülnünk, hiszen minden meccs más - kezdte Pór Péter, az Olaj szakmai igazgatója. - Számunkra nem jelent semmit, hogy simán kikaptak a Jászberénytől, melyet mi 43 ponttal vertünk meg. Maradjon meg a jó védekezésünk, az agresszivitásunk, és a pontos támadójátékunk. Sorainkban bemutatkozhat az amerikai Julien Mills, vele bővül a rotációnk. Mindenki kap majd játéklehetőséget, kell az erő és az energia, hiszen hetente két mérkőzés vár ránk december közepéig.

     Legutóbb jól élt a játéklehetőséggel Fodor Márton, aki 18 percet töltött a pályán, ezalatt dobott két triplát és kiosztott társainak tíz gólpasszt.

     - Igyekeztem hasznossá tenni magam, örülök, hogy simán tudtunk nyerni a bajnoki nyitányon - mondta a válogatott hátvéd. - Nehéz sorozat előtt állunk, hiszen hamarosan heti két találkozót fogunk vívni. Egyetlen mérkőzést sem vehetünk félvállról, mindegyik ugyanolyan fontos számunkra, s közönségünket is szeretnénk megfelelően kiszolgálni.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.