Archívum - Hírek

Nyilatkozatok a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón

2012. 03. 20.

Pór Péter: - Először is gratulálni szeretnék a hazai csapatnak, mert nagyon egységes és szimpatikus csapat benyomását keltették. Úgy gondolom, hogy az első két mérkőzésen játszott a legjobban a ventspilsi csapat. Véleményem szerint, a második félidei játékunkkal rászolgáltunk a győzelemre. Az első meccsen nálunk nem volt egy-egy kimagasló jó teljesítmény, ami húzta volna a csapat szekerét. A hazai mérkőzésen már Gay és Fodor klasszis teljesítményével a végjátékban a magunk javára tudtuk fordítani a mérkőzést. A mai harmadik mérkőzésen, a második félidőben a játékosaink egymást múlták felül, és ez eredményezte azt, hogy csapatként meg tudtuk nyerni a mérkőzést.

Báder Márton: - Nagyon boldogak és egyben büszkék vagyunk az elért eredmény miatt. Én és velem együtt mindenki úgy gondolja, hogy a Ventspils egy nagyszerű csapat, az összeállítását tekintve és csapatként is kiválóan dolgoznak együtt. Igazán megérdemlik, hogy a legjobb 8 között legyenek, vagy a legjobb 4-ben. Viszont úgy gondolom, erről szól maga a kosárlabda. 1-1 -es állással érkeztünk, a nyomás rajtuk volt, hazai pályán játszottak, nyerniük kellett volna. De tudom, hogy mindig azokat a meccseket a legnehezebb megnyerni, amelyek szánt szándékunkban áll. Véleményem szerint kiemelkedően játszottunk, mindenki kivette a részét a játékból. Az utolsó 3-4 percben megpróbált a Ventspils felkapaszkodni, de nem volt igazán esélyük. Habár sikerült néhány 3 pontost elsüllyeszteniük, de mégis megérdemeltük a győzelmet. Szeretnék sok szerencsét kívánni a Ventspils-nek a szezon hátralevő részéhez és a bajnoksághoz. Mindezek mellett nagyon nagy örömmel tölt el bennünket az a tudat, hogy most először egy magyar csapat is képviseltetheti magát az EuroChallenge Final Four-jában.

Gundars Vetra: - Belátásom szerint a Szolnok jobban megérdemelte a győzelmet, mint mi. Szeretnék szerencsét kívánni az Olajnak a közeli jövőbeli meccseihez. A mérkőzés elején könnyedén megszereztük a vezetést, de a második félidőben utolért az ellenfelünk. Hibáztunk a pályán és ez megakadályozott minket a győzelemben. Emiatt nem szabad keseregni, hiszen a játékosaim megmutatták, hogy nagyszerű csapatot alkotnak. Tehát túl kell tenni magunkat ezen a vereségen és fel kell készülnünk a további mérkőzésekre más ligákban.

Arturs Berzins: - Gratulálok az Olajnak a győzelemhez és sok szerencsét kívánok nekik! A fontos pillanatokban hibáztunk és 15 eladott labda egy ilyen fontos mérkőzésen úgy gondolom, hogy túl sok.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.