Archívum - Hírek

Törökvész fenyegetheti az Olaj KK legénységét

2012. 04. 12.

     Bár a Szolnoki Olaj KK férfi kosárlabdacsapata épphogy túl van a Magyar Kupa-sikeren és mindössze három nap választja el a bajnoki negyeddöntőtől, a vezetők, játékosok és szurkolók gondolatai időnként messzebbre kalandoznak el a Kecskemét elleni párharctól.

     Két hét múlva rendezik ugyanis az EuroChallenge Kupa négyes döntőjét, melynek résztvevője lesz a Besiktas, a Chalon és Ljuberci és a fennállása legnagyobb sikerét elérő Olaj KK is. A piros-fekete klub nyerte a rendezés jogát, ám megfelelő létesítmény híján kénytelen Debrecenbe vinni a Final Four eseményét. Ennek kapcsán tartottak sajtótájékoztatót szerdán a hajdúsági fővárosban.

     - Nagyon fontos, hogy a magyar csapatok a nemzetközi hadszíntéren is bizonyítsanak, éppen ezért példamutatónak tartom a Szolnok szereplését - hangsúlyozta mondandójában a MKOSZ elnöke, Szolnok polgármestere, Szalay Ferenc.

     Természetesen az Olaj KK elnökének véleményére is kíváncsiak voltak a megjelentek. - A magyar kosárlabda idei legnagyobb ünnepe lesz a debreceni Final Four - vélekedet dr. Nyerges Zsolt. - Senki nem gondolta volna a selejtezők kezdetén, hogy ilyen magasságokba juthatunk. Mintha álmodnánk, s ez az álom még mindig tart.

     Információink szerint nem csak az Olaj KK legénységét biztatja majd népes szurkolósereg, hanem a Besiktast is, hiszen az előzetes jelzések szerint 1500 török drukker jelezte érkezését Debrecenbe.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.