Archívum - Hírek

Befejezné az Olaj KK a párharcot

2012. 04. 20.

Ma este hat órakor folytatódnak a negyeddöntős párharcok a férfi kosárlabda-bajnokságban.
     A Falco-Sopron párharc első meccsét két ponttal nyerte az alapszakaszgyőztes Falco. A második derbin viszont végig vezetve nyert az otthonában játszó Sopron. Az utóbbi mérkőzésen sérülés miatt nem játszott a vasiak két ásza, Kálmán László és Chad Timberlake, valamint a tavasszal jól teljesítő Harazin Tamás. Nyilván sok függ attól is, hogy közülük ki lesz hadra fogható. Egy biztos, újabb kiélezett csata várható Szombathelyen.

     A szomszédvárban, Körmenden is kemény harcra lesz kilátás, ahol az Atomerőmű SE vendégeskedik. Szintén 1-1-es döntetlenre áll a párharc, úgy tűnik, a télen szerződtetett edzők, Zoran Martic (Körmend) és Enrique Gutiérrez (ASE) munkája egyre jobban beérik mindkét klubnál. A Rába-partiak mellett szól a hazai pálya, és az, hogy az atomvárosiaknál Lorenzo Williams és Körtélyesi Gergely egyaránt sérüléssel bajlódik.

     Az Albacomp-PVSK páros csatában a fehérváriak mindkét meccset megnyerték, így ma este be is biztosíthatják továbbjutásukat.

     Szintén véget érhet ma este az Olaj Kecskemét elleni negyeddöntője, hiszen Pór Péter együttese mindkét eddigi mérkőzést megnyerte, és már csak egy siker kell számára az elődöntőhöz. Az Olajnak jót tenne, ha már ma este befejezné a párharcot, hiszen egy hét múlva már a debreceni EuroChallenge négyes döntőjében fog szerepelni a társaság. Bizony jó lenne rákészülni a jeles eseményre.

     - Be akarjuk fejezni a párharcot - mondta Pór Péter. - Ám ahhoz, hogy megszerezzük harmadik győzelmünket is a kecskemétiek ellen, jóval koncentráltabban kell játszanunk, mint tettük a keddi mérkőzés második félidejében. Egyetlenegy csapattal szemben sem veszíthetünk még egyszer egy etapot 21-2-re, mert az végzetes lehet az elkövetkezőkben.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.