Archívum - Hírek

Dávid Kornél, a Phoenix Suns európai játékosmegfigyelője is feltűnt a lelátón

2012. 05. 02.

Báder Márton: - Aki sok nemzetközi meccset játszik, az megfigyelheti, hogy a legtöbbször az nyer, aki a negyven perc egésze alatt koncentráltabban kosárlabdázik. Mi most 36 percig jól játszottunk, de aztán pár perc alatt rengeteg hibát vétettünk, s az oroszok ezt kegyetlenül kihasználták. Fizikailag és pszichésen is felülmúltak ekkor minket és ez eldöntötte a bronzérem sorsát. Ez csalódás számunkra, de összességében örömteli és életre szóló élmény volt, hogy bejutottunk a legjobb négybe és, hogy mi rendezhettük meg a Final Fourt.

Obie Trotter: - Mindkét együttes nagyon odatette magát, ettől lett kemény, szoros és izgalmas a meccs. Az orosz csapat a hajrában beleerősített, fantasztikus néhány percet produkált, s ennek köszönhetően meg is nyerte a találkozót. Szerintem összességében nem lehetünk elégedetlenek, mert ugyan kétszer kikaptunk, de óriási eredmény, hogy idáig meneteltünk.

Jerry Jeferson: - Az elődöntőben is dobtam huszonhat pontot, de akkor kikaptunk. Most győztünk, ezért a Szolnok ellen szerzett harminchét pontom sokkal többet számít. Kicsit rozsdásak és idegesek voltunk pénteken és most egy félidőn át, de aztán elkezdtük a saját játékunkat játszani. Elismerésünk a Szolnoknak, remek közönsége által hajtva nagy összecsapást játszottunk.

Szergej Karaszjov: - Köszönjük a néhány orosz drukkernek, aki elkísért minket ide, és bár szinte hallani sem lehetett a hangjukat a hazaiak miatt, nekünk sokat számított a jelenlétük. Az utolsó negyedben végre igazi csapatként játszottunk, nem hagytuk magunkat lerázni, és a remek végjátékban a mi akaratunk érvényesült. Köszönjük a tornát a magyaroknak.

Dávid Kornél: - Sok jó és tehetséges kosarast láttam, neveket azonban nem árulhatok el - jelezte diplomatikusan Kornél. - Azt azonban elmondhatom, hogy élvezetes, jó mérkőzéseket láttunk a kétnapos tornán. A Szolnok abszolút jól helytállt neves ellenfeleivel szemben, pozitív képet mutatott a gárda mindkét összecsapáson. Debrecen nagyon jó házigazdának bizonyult, de megkockáztatom, hogy Budapesten még több néző lett volna a lelátókon.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.