Archívum - Hírek

Növelheti előnyét az Olaj

2012. 05. 07.

A bajnoki elődöntő második felvonása következik az Olaj és az Albacomp között, méghozzá ma este hat órakor a Tiszaligeti Sportcsarnokban.
     Különösen a play-off párharcok előtt mindig téma, mi a jobb, ha egy csapat lendületből egymás után játssza meccseit, vagy rápihen, és úgy folytatja a küzdelmeket.

     Ezúttal az előbbi jött be, az Olaj ugyebár április 27 és 29-én egy-egy tétmérkőzést játszott az EuroChallenge Kupa négyes döntőjében. Ellenben az Albacomp csaknem két hétig készülhetett az elődöntőre.

     - Legjobb edzés a mérkőzés - véli Trepák Zoltán, a szolnokiak centere, aki csereként nagyszerűen szállt be a mérkőzésbe. - Mi komoly tétmérkőzésekkel készültünk a bajnoki folytatásra, míg az Albacomp "csak" edzeni tudott a negyed- és az elődöntő között. Pénteken este örültünk a győzelemnek, de másnaptól már a folytatásra készülünk, mert a hétfő esti mérkőzés még nehezebb lesz az elsőnél is.

     Azt mindenki tudja, hogy az Albacomp erős állományú, jó csapat, mindezt bizonyította az alapszakaszban is, mikor március 7-én 101-92-re nyert a Tiszaligetben. Azóta azonban sok víz lefolyt a Tiszán, többek között az Olaj előbb megnyerte a Magyar Kupát, majd bejutott az EuroChallenge Kupa négyes döntőjébe, ahol egyértelműen tudatta országgal-világgal, hogy helye van a legjobbak vetélkedésében.

     Az elődöntő első meccsének ötödik percében megijedt az Olaj-tábor, hiszen a csapat egyik kulcsembere, Báder Márton egy ütközést követően rosszul esett, le kellett cserélni, később már nem is térhetett vissza a pályára.

     - Marci megütötte a keresztcsontját és a könyökét, fáj neki, de szerencsére nincs nagyobb baj - tudtuk meg Pór Pétertől, az Olaj szakmai igazgatójától. - Remélhetőleg Marci is tudja majd vállalni a játékot. Továbbra is azt tudom mondani, ha megállítjuk az Albacomp rohanós játékát, és jól szedjük a lepattanókat, akkor újból miénk lesz a győzelem.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.