Archívum - Hírek

Lezárulhat a páros csata

2012. 05. 10.

A bajnoki döntő kapujában a szolnokiak, már csak egy meccset kell nyerniük az Albacomp ellen. Ha ezt csütörtökön este negyed nyolckor kezdődő, székesfehérvári, tévés mérkőzésen megteszik, akkor Báder Mártonék pénteken már a fináléra készülhetnek.
     Az eredmények tudatában és a mérkőzések láttán nagy lélektani fölényben van az Olaj, hiszen előbb megfosztotta pályaelőnyétől, majd a tiszaligeti derbin valósággal kiütötte ellenfelét. Kérdés, hogy innen fel tudnak-e állni. A párharc kezdete előtt magabiztosak voltak a kék-fehérek, akik a bajnoki alapszakaszban mindössze egyszer, a Falcótól kaptak ki hazai környezetben.

     Edzőjük, Braniszlav Dzunics ugyanazt tudta elismételni a klub honlapján, amit a pénteki találkozó után: - A védekezés hibái voltak elsősorban a felelősek a vereségért Szolnokon is. Mindenben javulni kell, értve ezalatt a csapat, de az egyének teljesítményét is. Nagyon nem lesz mindegy, játszhat-e Chism, aki hétfőn nem lépett pályára, pihenteti a lábát - és nagyon hiányzott a palánk alól. Centerposzton persze várjuk a jó teljesítményt Keller Ákostól is, aki már megmutatta párszor a Szolnok ellen, micsoda lehetőségek rejlenek benne, utoljára ez még az alapszakaszban történt.

     Az Olajnál magabiztos, de nem elbizakodott a hangulat, hiszen még nincs lefújva a páros csata.

     - Szó sincs róla, hogy elbizakodottak lennénk - kezdte Pór Péter szakmai igazgató. - Sőt az eddigi legkeményebb összecsapásra számítunk. Tudjuk, hogy vendéglátóink mindent el fognak követni a győzelem érdekében, hiszen csak így tarthatják életben döntős álmaikat. Nekünk higgadt, tiszta fejjel kell játszanunk. Védekezésünkre ugyanúgy kell figyelnünk, mint az elmúlt két találkozón. A lepattanókat és az indításaikat le kell fülelnünk, és akkor nemcsak egy újabb meccset tudunk nyerni Fehérváron, hanem a párharcból is mi kerülünk ki győztesen.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.