Archívum - Hírek

Pünkösdhétfőn lehet bajnok az Olaj legénysége

2012. 05. 28.

A pünkösdhétfőn este negyed hétkor kezdődő összecsapáson amennyiben nyernek a piros-feketék, egy év múltán ismét bajnokavató színhelye lehet a Tiszaligeti Sportcsarnok.
     Az eddigi két párharcban a Kecskemét és az Albacomp ellen egyaránt nullára nyert az Olaj. A szurkolótábor pedig újabb söprést, rekordjavítást várta a kedvencektől. A rájátszás honi történetében még egy csapat sem tudta nullára verni mindegyik ellenfelét. Az Olaj most közel állt hozzá. Ami a végeredményben a legfeltűnőbb volt, hogy 106 pontot kapott az együttes, melyre mostanság nem volt példa.

     - Egyértelmű, hogy a koncentrációbeli figyelmetlenségek vezettek a vereséghez - kezdte Pór Péter, az Olaj szakmai igazgatója. - 98 pontot dobtunk, ezzel illett volna nyernünk. Feltűnően sok könnyű kosarat kaptunk, puhán védekeztünk, Kálmán, Timberlake és Pantelics pontjai mellett már nem fértek bele Will és Szabó találatai. Eddig is tudtuk, hogy mit fognak játszani ellenünk, csak nem figyeltünk eléggé. Hétfőn este sokkal jobban kell koncentrálnunk. Szerencsére nálunk van az előny, és most mi fogunk hazai pályán játszani, amit ki is akarunk használni.

     Egy biztos nem lesz könnyű dolga az Olajnak, hiszen a Falco felpörgött az elmúlt mérkőzésekhez képest, és nyilván némi önbizalmat is merített a legutóbbi győzelméből.

     A mieink válogatott játékosa Horváth Ákos azt mondta a derbi után egy nappal, hogy péntekre pihenőt kaptak, legalább a fejekben leülepednek a legutóbbi meccs történései.

     - Tudat alatt elhittük, hogy megvan az újabb szombathelyi győzelem, és ezzel együtt a bajnoki cím is - mondta Ákos - Sokkal jobban kell figyelnünk, mint legutóbb, mert a csütörtökihez hasonló hozzáállással meglephet bennünket a Falco. Ha mindkét csapat száz százalékot nyújt a meccsen, akkor mi leszünk a bajnokok. És mint legutóbb is mondtam, ismét ünnepelni akarunk a bajnoki döntő után, többek között a tűzoltóautó tetején is.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.