Archívum - Hírek

Trotter Obie távozik, Szabó Miklós érkezik

2012. 05. 30.

Békében és barátságban válunk el tőle, visszavárjuk sorainkba, amire ő is tett ígéretet.
Trotter Obie távozik, Szabó Miklós érkezik
     Mint ahogy Tóth Zoltán is említette, játékosfronton is lesz mozgás. A klub válogatott kosarasai: Báder Márton, Fodor Márton, Horváth Ákos és Soós Gábor élő szerződéssel bírnak, így a következő évadban is piros-feketében szerepelnek. Vajon mi lesz a további játékosokkal?

     Választ dr. Nyerges Zsolt klubelnöktől kaptunk. - Trotter Obie az orosz Nyizsnij Novgorod játékosa lesz - kezdte az elnök. - Obie-nak mi is tettünk ajánlatot, de az oroszokéval nem tudtunk versenyezni. Békében és barátságban válunk el tőle, visszavárjuk sorainkba, amire ő is tett ígéretet. Brandon Gay, Hristo Nikolov, Julien Mills, Grebenár Péter és Trepák Zoltán sorsa is eldől a napokban. Az utóbbi két magyar játékossal közel állunk a megegyezéshez. Új szerzemény a Debrecen centere, Szabó Miklós, aki nagyon sokat fejlődött az elmúlt évadban. Természetesen más játékosokkal is felvettük a kapcsolatot, és igyekszünk tovább erősíteni sorainkat.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.