Archívum - Hírek

Földi Sándor: - Komoly ellenfél lehet az Olaj

2012. 09. 29.

Földi Sándort, a Top Cop Security-JászbeFény csapatának a vezetőedzőjét nem kell bemutatni a kosárlabda kedvelőinek.
A szabadkai származású szakember magyarországi edzőkarrierje az Olajbányásznál kezdődött 1986-ban. Később Kaposváron bajnokságot, Körmenden Magyar Kupát nyert csapatával. A mester jól ismeri a délszláv kosárlabdát, hiszen annak idején még Jugoszláviában játszott az első osztályban, edzőként dolgozott a női válogatottnál. Most a Szolnok Adria Liga esélyeiről faggattuk.

- Nemrégiben Belgrádban járt az Olaj legénysége, két meccset is játszottak Simonék, tudják, hogy mire számíthatnak. Igaz, azok edzőmérkőzések voltak, de bizonyos támpontot jelentenek. Mindenki mondja, hogy erős az Adria Liga, de ezt akkor tapasztalják meg a fiúk igazán, mikor pályára lépnek Belgrádban, Zágrábban vagy Podgoricában. Szervezetten, fegyelmezetten, alázattal játszva azonban komoly ellenfele lehet az Olaj nagy hírű vetélytársainak. Báderék az EuroChallenge Kupában jó példát mutattak a magyar együtteseknek, hogy nincs verhetetlen ellenfél, bárkit le lehet győzni. Így kell most is hozzáállniuk a fiúknak. Ha így tesznek - különösen hazai pályán -, szép sikereket érhetnek el. A Novo mestói rajton a tisztes helytállás lehet a cél, de szerdán akár el is kaphatják a Cibona Zagreb csapatát.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.