Archívum - Hírek

Sajnálatos esemény Lóránt Péter fogsérülése

2013. 12. 22.

A Minsk elleni mérkőzésen szájsérülést szenvedett játékos felső fogsorát meg kellett műteni.
Sajnálatos esemény Lóránt Péter fogsérülése
A hét eleji mérkőzés sajnálatos eseménye Lóránt Péter fogsérülése. Az olajtalálkozók állandó nézője, és a csapat szurkolója, Dr. Veszely András fogorvos most is ott volt a lelátón. A 68. másodpercben bekövetkező sérülést követően azonnal indult a kórházba a játékossal.

Az esetet nem láttam, mert a túloldalon van a helyem, de megállapítható, hogy nagyon nagy ütést kapott Péter. Azt gyanítottam, hogy kimozdultak a fogak. A röntgenfelvételről azonban egyértelműen kiderült, hogy mindkét metszőfog a felső egyharmadában, a lehető legrosszabb helyen eltörött. Rövid konzultációt követően mindkét fogat sikeresen visszahelyeztem, és ezt követően kapott egy ideiglenes rögzítést. Pénteken lesz egy műtét, a letört darabok eltávolítására. Szerintem az idén már nemigen léphet pályára. Januári játékát is csak úgy lehet elképzelni, hogy valamilyen speciális arcmaszkot használ.
http://www.szolnokiolaj.hu/OlajCseppek.aspx?h=1664

Az Adria Liga meccs előtt szomorúan üldögélt a kispadon Lóránt Péter, az Olaj válogatott centere, aki a keddi EuroChallenge mérkőzésen szájsérülést szenvedett és a felső fogsorát meg kellett műteni.

Úgy gondolom, hogy jól sikerült a műtét, bár még vannak fájdalmaim, és remélem, hamarosan rendbe jövök. Gyökérkezelés után egy rögzítő sínt kaptam a felső fogsoromra, nagyon óvatosan kell vele bánnom, de remélem, hamarosan, január elején már harcképes leszek - tette hozzá.
http://www.szolnokiolaj.hu/Hir.aspx?h=1665

A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.