Archívum - Hírek

Kyryl Natyazhko távozik Szolnokról

2015. 12. 11.

Az ukrán válogatott center kérésére, közös megegyezéssel válnak el útjaik
Kyryl Natyazhko távozik Szolnokról
Stojan Ivkovic az MTI-nek elmondta: az ukrán válogatott center kérésére, közös megegyezéssel válnak el útjaik. A játékos érkezését szeptember 12-én jelentették be, három hónapra szóló garantált szerződése a napokban jár le.

Kyryl Natyazhko teljesítette a leigazolásakor megfogalmazott elvárásokat, fontos szerepe volt abban a történelmi sikerben, melyet a Szolnok az idei Európa Kupa-szereplésével elért – fogalmazott Ivkovic, emlékeztetve, hogy a török Besiktas ellen aratott szerdai győzelmével az Olaj már biztos továbbjutó az EK első csoportköréből.

Ez pedig olyan eredmény, amely nem csak a Tisza-parti város, de a teljes magyar kosárlabdázás számára kiemelkedő, és a honi klubok számára még hosszú évekig megismételhetetlennek tűnik – tette hozzá a magyar férfi kosárlabda-válogatott szövetségi kapitányi tisztét is betöltő szakember.

Jelezte: tudomásuk szerint a 25 éves, 207 centis center olyan ajánlatot kapott, mellyel nem akarnak, de nem is tudnának versenyezni. A játékos pótlásának lehetőségéről szólva Stojan Ivkovic kijelentette: ahogy eddig, úgy ebben a helyzetben is megfontoltan fognak dönteni, és csak akkor igazolnak, ha azt a klub költségvetése megengedi, és valóban erősítést jelent a csapat számára.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.