Archívum - Hírek

Aleksa Popovic az Olaj legújabb légiósa

2016. 08. 01.

Montenegrói védőt igazolt a bajnoki címvédő Szolnoki Olaj
Aleksa Popovic az Olaj legújabb légiósa
Újabb légióssal kötött egy esztendőre szóló megállapodást a bajnoki címvédő Szolnoki Olaj KK. A kettes és hármas poszton egyaránt bevethető kosaras vasárnap ünnepelte huszonkilencedik születésnapját. De ennél is fontosabb, hogy 201 centiméteres magasságához 95 kilogramm társul, valamint 2010 és 2015 között a Buducnost VOLI játékosa volt, ezen idő alatt öt bajnoki címet és négy kupagyőzelmet szerzett a csapattal, amellyel az Adria Ligában is szerepelt, játszott az Olaj ellen is.

Az előző szezonban a Metalac csapatát erősítette. Emellett tagja volt tavaly Reykjavikban az úgynevezett Kis Nemzetek Európai Játékain győztes montenegrói válogatottnak.

- Két éve a Buducnostban 6-8 pontot dobott, leszedett 4-5 lepattanót - mutatta be az új szerzemény erényeit a magyar válogatott felkészülését irányító Stojan Ivkovic. - Ismerjük egymást még korábbról. Tisztában van vele, hogy itt harcolnia, küzdenie kell. Harcos csapatot készítünk elő a következő szezonra, Popovic hozzáállásával, mentalitásával biztosan sokat tud segíteni nekünk.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.