Archívum - Hírek

FIBA EuroBasket 2017

2017. 02. 02.

A 2017-es Európa-bajnokság jegyértékesítésével kapcsolatos hasznos információk
FIBA EuroBasket 2017
Az interneten megjelent EB 2017 jegyértékesítéssel kapcsolatos információkat a Klub a következőkkel kívánja kiegészíteni:

Az Európa-bajnokság Kolozsváron megrendezésre kerülő csoportjának mérkőzései az alábbiak szerint kerülnek lejátszásra:

2017. szeptember 1.
HUN-CRO, ROU-CZE, ESP-MNE

2017. szeptember 2.
CRO-ROU, MNE-HUN, CZE-ESP

2017. szeptember 4.
MNE-CRO, ESP-ROU, HUN-CZE

2017. szeptember 5.
CRO-ESP, CZE-MNE, ROU-HUN

2017. szeptember 7.
CZE-CRO, HUN-ESP, MNE-ROU

A jegyek igénylése első körben kizárólag az MKOSZ tagszervezetein keresztül lehetséges, így biztosítunk elővásárlási lehetőséget a kosárlabda sportág szurkolói, sportolói és sportszakemberei részére a nyílt jegyértékesítés elindulása előtt.

Az MKOSZ a TEX segítségével a kolozsvári EB csoport valamennyi mérkőzésére értékesít jegyeket a szurkolók számára. A belépők a csarnok meghatározott, a magyar szurkolóknak fenntartott szektoraiba érvényesek és I. (kék színnel és számmal jelölt) és II. magenta színnel és számmal jelölt) kategóriába szólnak az alábbiak szerint:

a, a Románia elleni mérkőzésen:
Összesen: 1471 db belépőjegy

a Románia elleni mérkőzésen
b, a magyar válogatott egyéb mérkőzésein:
Összesen: 3007 db belépőjegy

a magyar válogatott egyéb mérkőzésein
c, minden egyéb mérkőzésen:
Összesen: 315 db belépőjegy

minden egyéb mérkőzésen
A román fél által meghatározott biztonsági előírások miatt, minden jegyigénylő természetes személynek (azaz ha valaki több személy részére vásárol jegyet, nemcsak a jegyet megvásárló személynek, hanem minden, a mérkőzéseket magyar szektorokból megtekinteni szándékozó nézőnek) a vásárlás előtt meg kell adnia a nevét, születési helyét és idejét. A jegyvásárlónak – a kapcsolattartás biztosítása miatt – rendelkeznie kell elektronikus levelezési címmel.

Az első (kizárólag kosárlabda sportszervezeteken keresztül) és második (nyilvános) árusítási fázisban a mérkőzések belépőjegyei csomagokban kerülnek értékesítésre. A csomagok a táblázatban – pirossal vagy sárgával jelölt – magyar vonatkozású mérkőzésekre mérkőzésenként 1 db, és a nem magyar vonatkozású – kékkel jelölt – mérkőzések közül egy (1) kiválasztott mérkőzésre 1 db jegyet tartalmaznak az alábbiaknak megfelelően:
Platina csomag
Arany csomag
Ezüst csomag 1
Ezüst csomag 2
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Az Európa-bajnokság jegyértékesítésével kapcsolatos változások 2017. 03. 03.
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.