Archívum - Hírek

Már a szurkolók is készülnek a szezonra

2017. 09. 07.

Interjú Barcsik Tamással, a Szolnoki Olaj KK Szurkolói Klub elnökével
Már a szurkolók is készülnek a szezonra
Kevesebb mint két hét és tétmérkőzést játszik a Szolnoki Olaj, hiszen szeptember huszadikán indul a FIBA Europe Cup selejtezője. A Craiova elleni felkészülési mérkőzésen igen nagy számban tette tiszteletét a szolnoki szurkolósereg. Amelynek létszáma, hangja, szenvedélye is lesz jóval magasabban is. A meccs után Barcsik Tamással, a Szolnoki Olaj KK Szurkolói Klub elnökével beszélgettünk.

Gutai István: Ez a mai meccs, ez hogy tetszett? Nyilván azért Ti is ismerkedtek a csapattal, a játékosokkal.

Barcsik Tamás: Hát, érdekes volt, mert jó volt látni az új játékosokat. Elsősorban ugye az amerikaiakra voltunk kíváncsiak, mert ugye Andricsot és Milót már ismerjük, illetve hát jó volt a Polyák Lacit mint Olaj-mezben látni először. De a román csapat ugye nem a mi szintünk volt. Ott az első félidőben, ott meg is mutattuk, aztán a másodikba már úgy egy kicsit belealudtunk, de ez egy felkészülési mérkőzés, az ilyen.

G.I.: Az mindig kardinális kérdés minden szezon előtt, hogy itt Szolnokon tényleg pokol lesz-e a vendégcsapatnak. Erről gondoskodni elsősorban a Ti dolgotok már. Ebből a szempontból is készültök a szezonra?

B.T.: Hát, reméljük, hogy az lesz, igen. Én speciel igen, sokan igen, aztán bízom benne, hogy össze is jön.

G.I.: Lehet- e már arról beszélgetni, hogy mit várhatunk ettől a szezontól, ettől a csapattól?

B.T.: Ismét aranyéremért megyünk, ahogy az elmúlt években. A csapat az első ránézésre erősnek tűnik, viszont riválisaink is most erősödtek, aztán most nem tűnünk annyira ki, mint az elmúlt években. Szóval jó kis bajnokság lesz, aztán majd meglátjuk.

G.I.: Itt a Craiova elleni meccsen a végén a vastaps, meg a „Hajrá Olaj!” az már olyan bajnokis volt, nem? Olyan szezonbéli volt.

B.T.: Hát, igen, jó. De ez is csak ilyen felkészülési meccses volt inkább.

G.I.: Tehát lesz ez még hangosabb is, acélosabb is.

B.T.: Hát huszadikán muszáj!

Gutai István
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.