Archívum - Hírek

All-Star Kosárlabda Gála 2017

2017. 11. 30.

December 2-án a Tüskecsarnokban csap össze Kelet és Nyugat
All-Star Kosárlabda Gála 2017
Idén is megrendezi a Kelet-Nyugat Gálát az MKOSZ. A szurkolók szavazatai alapján összeállított csapatokat Dragan Aleksic (Kelet) és Gasper Potocnik (Nyugat) irányítja a szombati mérkőzésen. Kelet csapatába három Olaj-játékos került be. Tovább emelné a kosárlabda népszerűségét, presztízsét a fővárosban a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége. Éppen azért a szombati Tippmix Kelet-Nyugat All Star Gála a Tüskecsarnokban lesz. Hogy az amerikai mintára megrendezett kosárlabda-ünnepre szükség van-e, alighanem túlhaladott kérdés, hiszen a mostani lesz a huszonharmadik.

Idén is lesz kerekesszékes bemutató mérkőzés, délután fél négytől az U20-as és az egyetemi férfi válogatott csap össze. De lesz hárompontosdobó- és ügyességi verseny is. A Kelet- Nyugat Gála kezdőötösét idén is a szurkolói szavazatok alapján állították össze, az internetes voksolás alapján a keleti csapat kezdőjébe Kendrick Perry, Vojvoda Dávid (Szolnok), Ivan Lilov (Debrecen), Juhos Levente (Szeged) és Eilingsfeld János (Paks) került be. A gálacsapat további tagjai: Marko Boltic (Szeged), Seth Allen (Paks), James Thompson (Kecskemét), Devante Wallace (Jászberény), Quincy Ford (Szolnok), Bennet Davis (MAFC) és Gerald Armwood (DEAC) került. A vezetőedző Dragan Aleksic, segítője pedig az ugyancsak Szolnokon dolgozó Jakab Máté lesz.

A nyugati kezdőötösben Darrin Govens és Perl Zoltán (mindkettő Falco) mellett Benke Szilárd (ZTE), Lóránt Péter és Keller Ákos (Alba Fehérvár) kapott helyet a szurkolók szavazatai alapján. A csapat többi tagja: Marquis Wright (Körmend), Jabril Durham (Pécs), Chris Dunn (Kaposvár), Váradi Benedek (Falco), Ferencz Csaba (Körmend), Justin Tuoyo (Körmend), és Ryan Watkins (Sopron). A Nyugat edzője a körmendi szakvezető, Gasper Potocnik lesz, segítője pedig Hencsey Tamás.

Esemény: All-Star Kosárlabda Gála 2017
Időpont: 2017. december 2. (14:00 Kapunyitás, 18:00 Kelet-Nyugat All-Star mérkőzés)
Helyszín: Budapest, Tüskecsarnok
Az esemény hivatalos internetes oldala: allstar.kosarsport.hu
A jegyár minden szektorba egyégesen 3000 Ft (4 fő felett a csoportos jegy 2500 Ft/fő).
Jegyek kaphatóak a Ticket Express jegyirodáiban és az Eventim hálózatában.
Telefonos jegyrendelés: +36 30 505 0666
A témához kapcsolódó további hír(ek):
All-Star Kosárlabda Gála 2016: Már kaphatók a jegyek 2016. 11. 17.
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.