Archívum - Hírek

19 Volkswagent kapott egy éves használatra a Szolnoki Olaj KK

2019. 03. 12.

A Porsche Hungária és a Juvenal Kft. jóvoltából tizenkilenc új autót kapott a Szolnoki Olaj KK
19 Volkswagent kapott egy éves használatra a Szolnoki Olaj KK
A Volkswagen emblémája már ott virít a Körcsarnok kezdőkörében, kedd óta azonban még szorosabb a kapcsolat a világ egyik legismertebb autómárkája és Magyarország jelenlegi legjobb kosárlabda csapata között. A megállapodás egy évre szól, amolyan tesztidőszak ez. Bár Eppel János, a Porsche Hungária Kft. ügyvezető igazgatója már a hosszabb távú együttműködés lehetőségeiről is beszélt a kulcsátadón. Több típusból lehetett választani. Az amerikai játékosok automata váltóst kértek, de ilyen jutott Kovács Péternek is, akinek sérült bokával még meggyűlne a baja az állandó kuplungolással. A családos játékosok érthetően a nagyobb légterű modellek mellett döntöttek. A csapat centerei számára is van elég hely, a belmagassággal sincs gond.

A Volkswagen évtizedek óta támogatja a társadalmilag, kulturálisan vagy sport szempontból fontos célok megvalósítását. Következik ez a márka hagyományokat tisztelő múltjából, illetve az innovatív és az értéket teremtő programok iránti elkötelezettségből. A Volkswagen ugyanis a Porsche Hungária többi márkájához hasonlóan vallja, hogy egy sikeres és eredményes márka számára nem csak lehetőség, hanem kötelesség is a társadalmilag fontos programok támogatása.

E támogatási rendszer többek között olyan hagyományok és értékek mentén halad, mint a Zoránnal már 26 éve működő kiváló együttműködés, régebben az öttusa, a tenisz vagy jelenleg a Volkswagen Dining Guide TOP 100 Étteremkalauz és díjátadó támogatása. Természetesen a sport továbbra is központi eleme a Volkswagen támogatásoknak, melyben központi szerepet kap a labdarúgás, de évek óta jelen van a röplabda és örvendetes módon most megjelenik a kosárlabda is.

A Juvenal Kft. 25 esztendős története sok szép pillanatot őriz. Vállalkozásunk mára a térség meghatározó autókereskedésévé nőtte ki magát, amely mögött sok munka, egy kiváló csapat szakértelme, s természetesen a világ egyik legismertebb márkacsoportja áll. Mi pontosan tudjuk, hogy sikereinket kizárólag egy jó csapattal érhetjük el, így most, amikor egy jelentősebb szponzoráció mellett tettük le a voksunkat, természetes volt, hogy egy eredményes csapatot kerestünk partnerként.

Így ez alkalommal örömmel jelentjük be, a Juvenal márkakereskedés és a Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub együttműködését, melyen keresztül 19 Volkswagen kerül a klub használatába. A flottát az innovatív és vonzó formatervezésű Arteon és Tiguan Allspace mellett nagy részben a megbízható és gazdaságos Golf és Golf Sportsvan típusok alkotják. Az autók a klub döntése alapján kerülnek a sportolók használatába.

A flotta ünnepélyes átadása alkalmából Hangácsi Sándor, a Juvenal Kft. ügyvezető igazgatója elmondta:

Az együttműködéssel a szolnoki gazdasági és sportélet két kiemelkedő képviselője találkozik. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a klub a Volkswagenek használata mellett döntött, melyért cserébe egy sokszoros bajnok és kupagyőztes csapat, valamint sportolói jelenítik meg a márkát, a több ezer helyi és a több millió kosárlabdát szerető szurkoló előtt. A Juvenal Kft., a Volkswagen márka, valamint a Szolnoki Olaj KK egy olyan csapatot alkothat, mely még sok sikerhez segítheti egymást úgy, hogy közben eredményességével büszkévé teheti Szolnok városát. A Juvenal Kft., a Volkswagen márkacsoport, valamint a Szolnoki Olaj KK egy olyan csapatot alkothat, mely még sok sikerhez segítheti egymást úgy, hogy közben eredményességével büszkévé teheti Szolnok városát. Megállapodásunk - mint a márka minden ilyen szerződése - egy évre szól, melyet remélhetőleg újabb évek együttműködése követ majd. Nagy örömmel adom tehát át az új Volkswageneket a klub képviselőinek, mellyel valamennyi kollégánk és munkatársunk nevében a mostani kupagyőzelemhez hasonló nagy sikereket kívánok! - olvasható a Juvenal Kft. közleményében.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.