Archívum - Hírek

NB2 Négyes Döntő

2019. 06. 06.

Péntektől Cegléden kerülnek megrendezésre az NB2 Négyes Döntő mérkőzései
NB2 Négyes Döntő
Helyszín: Cegléd - Gál József Sportcsarnok

Műsor:

2019.06.07. péntek
18:00 Ceglédi KE - Pénzügyőr SE
20:00 Soproni Tigrisek - Szolnoki Olaj KK II

2019.06.08. szombat
18:30 Szolnoki Olaj KK II - Ceglédi KE
20:30 Soproni Tigrisek - Pénzügyőr SE

2019.06.09. vasárnap
14:00 Ceglédi KE - Soproni Tigrisek
16:00 Pénzügyőr SE - Szolnoki Olaj KK II

Szarvas Gábor vezetőedző: Négy erős csapat jutott az idei négyes döntőbe. A soproniak és a ceglédiek csapatát is jelentős kosárlabda múlttal rendelkező játékosok alkotják, míg a Pénzügyőr lehet a torna egyik meglepetés csapata. Nekünk nem titkolt szándékunk, hogy meg akarjuk nyerni a bajnokságot. Teljes kerettel érkezünk Ceglédre. Sérültünk, betegünk nincs, készen állunk a megmérettetésre.

Tóth Zoltán csapatkapitány: Nagyon jó mérkőzéseket várok a négyes döntőn, egy ilyen döntőn bármi megtörténhet. Az alapszakasz során nem mindig tudtunk teljes csapattal kiállni. Remélem, most ez összejön és meg tudjuk mutatni milyen jó csapat vagyunk.

Csák Bence: Nagyon várja az egész csapat, ma tudtunk először együtt edzeni ebbe a pár napba felkészülünk amennyire tudunk. Mindenki nagyon elszánt, szeretnénk végre elkapni a Ceglédet. Őket tartjuk a nagy ellenfélnek. Reméljük, játszunk velünk egy jó kiélezett meccset, és végre legyőzzük őket, ami nagyon nagy lépés lenne, hogy megnyerjük a döntőt.

Frank Áron: Nagyon sok múlik azon, hogy mi lesz az eredmény a hétvégi NB2-es döntőn a jövőre tekintve. A cél, hogy feljussunk az NB1/B-s bajnokságba. A hét második felében teljes kerettel tudtunk edzeni és felkészülni a hétvégére. Maximális edzésmunka van mögöttünk, magabiztosság, elszántság. A legnagyobb riválisnak a Cegléd csapatát tartom, de nem szeretném lebecsülni a másik két ellenfelet sem. A Cegléd elleni párharc 0-4-re áll nekik, ezt a hétvégén szeretnénk megszakítani és legyőzni őket. Megfelelő mentalitással, alázattal úgy gondolom, hogy képesek vagyunk az NB2-es bajnokságnak a megnyerésére, de ehhez egy csapatként, együtt kell működnünk, hogy a célunkat elérjük.

Rudner Gábor: A célunk év eleje óta változatlan, mégpedig az NB2-es bajnokság megnyerése, eszerint indulunk neki a tornának is. Rendkívül nagy jelentőséggel bír a csapat számára, hiszen így kivívhatjuk a jövő évi NB1-B-s indulás jogát.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.