Archívum - Hírek

Utol akarják érni az Olajt

2008. 02. 23.

A mai napon újabb nehéz meccs vár a címvédő Olaj legénységére, amelyik este hat órakor a mostanság jól szereplő Nyíregyháza otthonában lép pályára.
     A körmendiekhez hasonlóan a nyíregyháziak is jó passzban vannak, hiszen az elmúlt öt találkozójukat megnyerték. Kedden este Kecskeméten is győztek Déri Csaba tanítványai, mellyel immár az ötödik helyen tanyáznak. Kezdő csapatuk erős, az irányító Savic jól szervezi játékukat, az amerikaiak, Buchanan és Mouton jó százalékkal tüzelnek a mezőnyből. A horvát Helbich és Sitku Ernő erős centerpárt alkot a palánkok alatt. Az utóbbi az Olajnál is megfordult játékos másodvirágzását éri, sorozatban 20 pont felett termeli a pontokat. Utoljára december 8-án kaptak ki hazai pályán, abban bíznak, hogy utolérik az Olajt a tabellán.

     A szolnokiaknál a sérült Andrius Jurkunas pótlására Marqus Ledux-ot igazolták, aki Nyíregyházán debütálhat soraikban. Dr. Nyerges Zsolt klubelnök a minap hangsúlyozta, nem akarnak megválni Jurkunastól, felépülése után számítanak a litván center szolgálataira. Pór Péter edző azt mondta, hogy látták a nyíregyháziak kecskeméti fellépését, masszív csapatról van szó, amelyik ebben a mezőnyben bárkit legyőzhet. Tegyük, hozzá, hogy az Olaj is képes lehet nyerni a szabolcsi fővárosban. A nagy érdeklődéssel várt összecsapást, melyre többi mint kétezer nézőt várnak a házigazdák, a Bodnár-Szilas-Győrffy bírótrió vezeti.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.