Archívum - Hírek

A csapatkapitány társai nevében is elnézést kér a szurkolóktól

2008. 02. 29.

     Értik és megértik a szurkolói elkeseredettséget az Olaj KK játékosai - mondta Cziczás László, a csapat kapitánya, néhány nappal a Nyíregyházán elszenvedett vereséget követően. Maguk a játékosok sem értik, minek köszönhető a kétarcúság az idei bajnokságban - tette hozzá a játékos.

     Szurkolót vezetőt és játékost egyaránt megviselte az elmúlt hétvége hatalmas zakója Nyíregyházán, jobbra számított mindenki, legfőképpen maguk a játékosok, akik kőkeményen készültek a keleti rangadóra. Aztán a pályán valamiért csak nagyon keveset sikerült megvalósítani a begyakoroltakból.

     - Nagyon sajnáljuk a szurkolóinkat, elnézést kérünk, hogy ilyen gyatra játékot produkáltunk. Keressük az okát, s házon belül szeretnénk megoldani az előrelépést. Most azon vagyunk, hogy kijavítsuk azt a nagy galibát, amit okoztunk. A célunk nem lehet más, mint hogy minél jobb eredményt érjünk el a bajnokságban, s ezért megteszünk mindent. Nincs mese, még keményebben készülünk majd, bár biztosan nem ezzel volt a baj. Remélem, már a jövő szombaton, a Zalaegerszeg ellen is meglátszik az akaratunk eredménye.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.