Archívum - Hírek

Ollé Milán lett a zsákolókirály, Thomas Kelley 17 pontot szórt

2008. 03. 03.

     A magyar férfi nemzeti csapat sima 110-92-es győzelmet aratott a szurkolók által összeállított Ligaválogatott felett a pécsi All-Star kosárgálán. A szolnokiak közül Thomas Kelley kezdőként kapott helyet, és 17 pontot szórt a Ligaválogatott soraiban. Molnár András, az Olaj bedobója is meghívást kapott a gálára, ám derékbántalmai miatt nem vállalhatta a fellépést, csak a nézőtéren foglalhatott helyet.

     A hölgyeknél ugyancsak a Ligaválogatottal találkozott Magyarország együttese, amelyet Rátgéber László régi-új szövetségi kapitány dirigált. Férfiakhoz hasonlóan a nőknél is a válogatott győzedelmeskedett, méghozzá 98-82-re. A Szolnok irányítóját, Djelmis Angélát is meghívták a mérkőzésre, ám ő gerincproblémái miatt lemondta a részvételt.

     Megrendezték az ilyenkor szokásos tripladobó- és zsákolóversenyt is. A nőknél a pécsi Fegyverneky Zsófia, míg a férfiaknál - nagy meglepetésre - egy amatőr játékos, Jakab Máté dobta legpontosabban a trojkákat. A zsákolófenomének közül a dombóváriak centere Marco Sanders és az egykori Olaj-nevelés, Ollé Milán diadalmaskodott holtversenyben. Jutalmuk stílszerűen egy-egy szabad felhasználású repülőjegy lett.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.